Apper og tjenester

Hele brukerflaten fra smarttelefonen blir speilet på data- eller TV-skjermen, men i et Windows-lignende miljø. Samsung.com-tjenester og -salgsinformasjon, nye produkt- og tjenestekunngjøringer samt spesialtilbud, arrangementer og nyhetsbrev. Med BookCover-tastatur er det mye enklere å få ting gjort. Med en større styreflate og intuitive funksjonstaster gir tastaturet deg en sømløs opplevelse, og når det brukes sammen med DeX får du en PC-lignende opplevelse med et enkelt trykk. Du kan koble Galaxy-enheten din til både Windows- og Mac-maskinen.

dex

Hjelp oss med å gi deg anbefalinger ved å oppdatere produktpreferansene dine. Det finnes nemlig en lang rekke produktivitets-apper til mobilen, som sammen med DeX plutselig kan brukes som om du har en chromebook, Windows-PC eller MacBook med i vesken. Ikke minst Microsoft Office – inklusive Excel, Powerpoint og Word – men også mobilens email-app, Gmail og andre Google-apper samt mobilversjonen av Adobe Photoshop. Send en tekstmelding til vennene dine,se en film på den store skjermen og gjør deg klar for den store presentasjonen – alt med en Galaxy-enhet assistert av DeX.Det perfekte verktøyet for å kjøre flere oppgaver er nå tilgjengelig med trådløs tilkobling.

  • Enkelt og greit gjør Samsung DeX at stort sett alle apper på Galaxy-enheten din kan brukes i en desktop-versjon.
  • Hele brukerflaten fra smarttelefonen blir speilet på data- eller TV-skjermen, men i et Windows-lignende miljø.
  • Samsung.com-tjenester og -salgsinformasjon, nye produkt- og tjenestekunngjøringer samt spesialtilbud, arrangementer og nyhetsbrev.
  • Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner.

For å bruke https://cryptodaily.no, må du kjøpe en DeX Station, DeX Pad eller HDMI-adapter og koble mobilenheten din til en ekstern skjerm (TV eller skjerm). Bare trykk på «DeX»-knappen på Galaxy-enheten, koble til Smart-TV-en i møterommet og imponer stort. Du kan nå bruke DeX’ funksjoner uten tilkoblingsledninger.

© 2023 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør. Samsung vil behandle din e-postadresse for å sende deg en oppdatering på produkter som er tilbake på lager i tråd med Samsung Estore personvernregler.

Bare koble til en Smart-TV via Wi-Fi og vis innholdet ditt klart og tydelig på skjermen uten å rote til arbeidsområdet ditt. Hvis du velger ”Samsung 3commas”-modus, slås mobil enhetens skjerm av og vises på den tilkoblede TV en eller skjermen i skrivebordsmodus. Offisielt støttet tilbehør til smarttelefoner for å bruke Samsung DeX via en kablet forbindelse, er annerledes enn det som brukes til nettbrett og brettbare enheter. Du må bruke en USB Type-C kabel for å koble smarttelefonen din til en PC. Start DeX på telefonen og koble til en TV i nærheten for å se en film på en stor skjerm eller lag et virtuelt klasserom for barna. I mellomtiden kan du ta unna jobb fra telefonen, inkludert å sjekke e-post, eller til og med ta notater med S Pen.

DeX til PC er tilgjengelig på utvalgte enheter og på Windows 7, 10 og versjoner av Mac OS som er nyere enn 10.13. Hvis du bytter til ”Skjermspeiling”, vises samme skjerm som på mobilenheten på den tilkoblede TV-en eller skjermen. For å bruke ”Samsung DeX” trenger du en lader (TA), HDMI-kabel og skjerm.

Galaxy-enheten kobles til maskinen eller skjermen enten via kabel eller trådløst via Wi-Fi. Hvis https://cryptodaily.no/3commas-kryptohandelsbot-anmeldelse/ kjører på en PC eller MacBook, har Galaxy-enheten automatisk adgang til alt tilbehør som er koblet til datamaskinen, mens man trådløst via Bluetooth kan koble f.eks. Tastatur og mus til Galaxy-enheten, hvis DeX kjører på en PC-skjerm eller en Smart TV. Enkelt og greit gjør Samsung DeX at stort sett alle apper på Galaxy-enheten din kan brukes i en desktop-versjon.